Nu till vintern

Det är viktigt nu när vintern kommer med stormsteg att se till lätt man har säkra däck på bilen så att det inte blir värsta vägsladdning när man åker med bilen. Ja det är bra att se över hur ens däck är så att dom är bra för ens egna säkerhet men även för andra i trafiken.

Följ anvisningarna

Ja det är viktigt att man följer anvisningarna och hastigheten så att det blir så pass bra som möjligt och att man inte utsätter sig själv eller någon annan för någon risk.
Jag kommer ihåg när jag skulle ta körkort och man skulle göra halkkörningen, det var väldigt spännande men också lite läskigt. När jag skulle köra på den så var det så mycket snö och det snöade när vi körde. Det var ju väldigt bra för att man då fick känna på hur det känns på riktigt, samtidigt som man inte är van och då blir det ju svårare än om man är van.
Det gick hur som helst bra och jag klarade det, vet inte om någon inte klarar det? Alla klarar väl det om man är där och köra bara har jag för mig... men det gick hur som helst bra och det var en bra övning att få köra så.

Nu var det länge en jag körde på vintern men det är ju bra att göra det lite då och då så att ma känner sig säker och inte blir så rädd nästa gång man ska köra. Ja det är faktiskt viktigt att man håller igång det så att man underhåller sina kunskaper. Annars är det lätt att man tappar det och då blir ma en större risk i trafiken. Hur som helst är det  bra att kolla upp hur ens bil ser ut och hu däcken är så att det blir en säker vintern.